Ovo je razlog zašto je Emanuel Makron ostavio svoju 24 godine stariju ženu: Izgledali kao majka i sin, šok detalji
Brižit Makron, Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

pažnja

Ovo je razlog zašto je Emanuel Makron ostavio svoju 24 godine stariju ženu: Izgledali kao majka i sin, šok detalji

Zaljubljeni Emanuel je otkrio svoja osećanja "tek" kad mu je bilo 17 godina, a roditelji su bili zapanjeni jer su verovali da se momčić zagledao u jednu od Brižitinih ćerki.

Objavljeno:

Brižit je 24 godine starija od Makrona, a ovolika razlika krši brojne društvene norme, naročito ako je "na štetu" žene. Činjenica da je Emanuel postao nacionalni i internacionalni lider pojačava medijsku pompu oko ove teme.

Izvor kontroverzi su i okolnosti pod kojima su se njih dvoje upoznali. Emanuel je tada imao samo 15 godina i bio učenik, a Brižit je radila kao nastavnica glume. Mada je njihova veza počela kasnije, priroda njihovog poznanstva i problematičan odnos moći u relaciji "profesor" i "maloletni učenik" su i danas u žiži interesovanja javnosti. Činjenica da je Brižit tad već bila udatai imala troje dece dodatna su "pikanterija" u priči.

1 / 4 Foto: Frank Bonham / Xinhua News / Profimedia

Zaljubljeni Emanuel je otkrio svoja osećanja "tek" kad mu je bilo 17 godina, a roditelji su bili zapanjeni jer su verovali da se momčić zagledao u jednu od Brižitinih ćerki. Kad su shvatili istinu, poslali su sina u internat.

Za Brižit su deca imala apsolutni prioritet, a kad je Emanuel otišao u Pariz, očekivala je da će se tamo zaljubiti u neku devojku svojih godina i nju zaboraviti. Ipak, to se nije dogodilo. Ona je ostala u Amijenu, ali se čini da je razdvojenost samo ojačala odnos sa mladićem. Redovna pisma i susreti održali su ljubav, a ovaj par je srušio sve prepreke venčanjem 2007. godine, kad je Emanuel imao 29 godina.

I danas, kad je predsednik Francuske, Makron ne propušta da kaže koliko je posvećen svojoj supruzi, a medijsko interesovanje za Brižit i njihovu ljubavnu priču ne jenjava.

03:50

BILA JE U VENČANICI, TRUDNA, ALI JE PROSLAVILA RAZVOD BRAKA! Jelena šokirala pričom: Žurka je zvala Trauma evo kako je izgledala

(Espreeso zabava/Lepa i srećna)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.